Incendiu la o gospodărie, în localitatea Rahman din județul Tulcea

Incendiu la o gospodărie, în localitatea Rahman din județul Tulcea. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină, în cursul serii de joi, 24 noiembrie, pentru limitarea efectelor produse de un incendiu la o locuință în satul Rahman, comuna Casimcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-a deplasat un echipaj format din cinci subofițeri, cu o autospecială de stingere, de la Stația de pompieri Babadag.

„La ajungerea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent cu flacără deschisă la acoperișul locuinței și s-a intervenit pentru localizare și limitarea extinderii la alte gospodării. Din fericire, nu sunt înregistrate victime. La momentul producerii incendiului nu se afla nimeni în locuință”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Pompierii militari au acționat pentru lichidarea incendiului, în sprijin fiind și un echipaj din cadrul SVSU.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*