Incendiu la o gospodărie din Mineri. Au ars două magazii, acoperișul casei și șapte stupi de albine

FOTO ISU Tulcea

Pompierii au intervenit la un incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Mineri, iar flăcările au distrus două magazii, acoperișul casei și șapte stupi de albine.

În jurul orei 12:30, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie în localitatea Mineri, județul Tulcea.

Pentru gestionarea situației de urgență, au fost direcționate două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu două autospeciale de stingere.La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la 2 magazii, la acoperișul casei de locuit, la 7 stupi de albine și la alte 30 de lăzi goale pentru albine.

Salvatorii au procedat la localizarea și lichidarea incendiului în timp operativ, limitând astfel pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga casă de locuit și la alți 40 de stupi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*