Incendiu la o gospodărie din localitatea Slava Rusă

Incendiu în localitatea Slava Rusă. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o gospodărie din localitatea Slava Rusă, focul distrugând o magazie în care se aflau, printre altele, un ATV, o motocicletă, o bicicletă.

Salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați în jurul orei 03:40, să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o anexă gospodărească din localitatea Slava Rusă. La locul evenimentului s-au deplasat de urgență cinci pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul unei anexe gospodărești.

Incendiul a fost stins după aproximativ 1 oră și 40 de minute, iar prin intervenția pompierilor s-a înlăturat pericolul de propagare a incendiului la celelalte obiective învecinate.

În urma incendiului a ars o magazie din lemn  în suprafață de 30 mp în care erau depozitate un cazan de țuică, un ATV, o motocicletă, o bicicletă, 10 butoaie de plastic și 0,5 metri steri de lemn.

Nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă produceri incendiului este foc deschis în spații închise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*