Incendiu la o casă din Tulcea

Incendiu la o casă din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

În cursul acestei nopți, în jurul orei 01:45, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru gestionarea unei situații de urgență, produsă de un incendiu izbucnit la o casă de locuit, situată în municipiul Tulcea.

Către locul intervenției s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu trei autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea și un echipaj SMURD.

La sosirea acestora, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la două camere ale locuinței.

Forțele de intervenție au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului în timp operativ, limitând pericolul de propagare și la celelalte încăperi.

Din fericire, nu au existat victime surprinse de flăcări, pagubele fiind de natură materială.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*