Incendiu la o casă din localitatea tulceană Mihail Kogălniceanu. Focul a fost provocat de un scurtcircuit electric

Incendiu la o casă din Mihail Kogălniceanu. FOTO ISU Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit în noaptea de duminică spre luni în localitatea Mihail Kogălniceanu, focul fiind provocat de un scurtcircuit electric.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02:00, salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în localitatea Mihail Kogălniceanu pentru limitarea efectelor unui incendiu care s-a manifestat la o casă. În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul întregului acoperiș.

Când a izbucnit incendiul, în casă se aflau 4 persoane, care s-au autoevacuat în timp util și nu au suferit vătămări. 13 pompieri au intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD și au stins incendiul în jurul orei 05:30. Acoperișul a ars în totalitate și 3 camere nelocuite au fost degradate. Pompierii au limitat propagarea incendiului la celelalte 3 camere, aceasta fiind neafectate. Cauza probabilă producerii incendiului este scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*