Incendiu la o casă din Isaccea din cauza unei candele nesupravegheate. Două persoane au suferit atac de panică

Pompierii au intervenit la un incendiu la Isacces. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineață la o casă din Isaccea, iar două persoane au suferit atac de panică, având nevoie de îngrijiri medicale. Focul a pornit de la o candelă lăsată nesupravegheată.

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină sâmbătă dimineața, în localitatea Isaccea pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o casă.

Op pompieri s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă împreună cu un echipaj SMURD. Primii la fața locului au ajuns pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Isaccea. Incendiul a afectat 3 camere și planșeul.

Două persoane au avut nevoie de asistență medicală de la echipajul care încadrează autospeciala SMURD pentru atac de panică.

Cauza probabilă producerii incendiului este foc deschis în spații închise (o candelă lăsată nesupravegheată).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*