VIDEO Incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Nicolae Bălcescu  

Incendiu la Nicolae Bălcescu. FOTO ISU Tulcea

Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea intervin pentru lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în localitatea Nicolae Bălcescu, cu posibilitate de propagare la un grajd de animale și locuință.

“Ajunși în timpul operativ la locul intervenției, salvatorii tulceni au reușit să localizeze incendiul înainte ca acesta să se extindă.

Pagubele sunt limitate în acest moment la un depozit de lemne pentru foc și un porumbar.

Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de producere a incendiului urmează a fi stabilită la finalizarea intervenției” – ISU Tulcea.

La fața locului intervin și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță și un echipaj SMURD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*