Incendiu la centrala termică a unui bloc de locuințe din Babadag

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină, în seara zilei de luni, 30 ianuarie, pentru stingerea unui incendiu produs la o centrală termică  a unui bloc de locuințe din localitatea Babadag.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Ialomița, către locul indicat au fost direcționate o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

„La sosirea forțelor de intervenție, focul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul camerei centralei termice și la acoperișul acesteia. Echipajul  a procedat la localizarea și la lichidarea incendiului, înlăturând pericolul de extindere a focului la locuințele din jur. Din fericire, nu a fost nevoie de intervenția echipajului SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă care a provocat incendiul, a fost o scânteie provenită de la centrala termică care funcționa pe peleți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*