Incendiu la acoperișul unei case din localitatea Greci

Pompierii au intervenit și au stins incendiul. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii din cadrul secției Măcin a ISU  Delta Tulcea au fost solicitați duminică după amiază să intervină la un incendiu ce se manifesta la acoperișul unei case din localitatea Greci.

La locul solicitării a fost trimis un echipaj de 5 subofițeri și cu o  autospecială de stingere cu apă și spumă. Incendiul se manifesta la coperiș, lângă coșul de fum.Incendiul a fost observat devreme de către proprietari, care au stins focul din sobă imediat și astfel pagubele au fost foarte puține. Pompierii au răcit coșul de fum și au stins acoperișul aprins.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*