Incendiu izbucnit la o locuință din Babadag. Pompierii tulceni au stabilit că focul a fost pus intenționat

Incendiu izbucnit la o locuință din Babadag. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de miercuri, 30 iunie, pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o locuință din orașul Babadag.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD. În sprijinul pompierilor, pentru alimentarea cu apă, s-a deplasat o autospecială de stingere de la Regimentul de Infanterie Marină Babadag.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără și degajare mare de fum la podul casei. Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ o oră și jumătate. Din fericire, nu au fost victime sau persoane rănite. Au fost afectate acoperișul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, și bunurile din trei camere, fiind salvate restul locuinței și proprietățile aflate în imediata apropiere”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Conform acestora, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. La fața locului au fost prezenți lucrători din cadrul IPJ și IJJ Tulcea, precum și Poliția Locală Babadag.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*