Incendiu izbucnit la o cherhana în localitatea Mila 23

Incendiu izbucnit la o cherhana în localitatea Mila 23. FOTO: ISU „Delta”

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină în după-amiaza zilei de sâmbătă, 19 august, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cherhana în localitatea Mila 23.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul intervenției s-au deplasat șapte subofițeri, din cadrului Pichetului de pompieri Nave operative Crișan, cu trei ambarcațiuni și SVSU local.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul de stuf al construcției. Folosind mijloace specifice pentru stingerea incendiilor și cu ajutorul localnicilor, echipajele au procedat la lichidarea focului în timp operativ.

Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric.

A ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 200 mp și o încăpere pe o suprafață de aproximativ șase mp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*