Incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Trestenic: pompierii au salvat locuința și anexele din apropiere

Incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Trestenic. FOTO ISU „Delta”

Militarii Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit, marți, 2 februarie, împreună cu membrii Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Nalbant, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință, din localitatea Trestenic.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la sosirea echipajelor incendiul se manifesta cu flacără la nivelul acoperișului locuinței, cu pericol de propagare la vecinătăți și anexele din gospodărie.

„Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore de intervenție. A ars acoperișul casei pe o suprafață de 60 de metri pătrați. Din fericire nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite, iar pompierii au salvat restul locuinței și anexele din apropiere”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Trestenic. FOTO ISU „Delta”

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijlocul de încălzire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*