Incendiu izbucnit într-o gospodărie din Carcaliu. Pompierii au stins focul înainte să provoace pagube importante

Incendiu izbucnit într-o gospodărie din Carcaliu. FOTO ISU Tulcea

Pompierii Secției Măcin au fost solicitați să intervină în seara zilei de marți, 09 noiembrie, în jurul orei 22.45, pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Carcaliu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat de urgență nouă subofițeri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, și o ambulanță SMURD.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu ardere mocnită și degajare mare de fum la podul locuinței. Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ 45 de minute”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Au ars aproximativ 20 de metri pătrați de pod din stuf și lemn și au fost deteriorați circa 10 metri pătrați din acoperișul casei. Din fericire, nu au fost victime sau persoane rănite.

Cauza probabilă producerii incendiului este coș de fum neizolat termic corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*