Incendiu izbucnit, duminică dimineață, la o locuință din localitatea tulceană Murighiol

Incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Murighiol. FOTO ISU Tulcea

Militarii Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit în dimineața zilei de duminică, 23 mai, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință, din localitatea Murighiol.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, incendiul a fost anunțat în jurul orei 05.45, iar la sosirea echipajelor se manifesta cu ardere mocnită la acoperișul casei, cu pericol de propagare la întreaga clădire.

„Incendiul a fost lichidat la ora 07.00. Au ars doi metri pătrați din acoperiș și s-au degradat alți doi metri pătrați de învelitoare din tablă și aproximativ un metru pătrat din podul locuinței. Din fericire, nu au fost victime sau persoane rănite”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, provocat de un cablu electric defect ori neizolat corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*