Incendiu într-un bloc din Tulcea. Proprietarul apartamentului afectat a ajuns la spital cu arsuri

Incendiu într-un bloc din Tulcea. FOTO ISU „Delta” Tulcea

Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină duminică, 13 iunie, în jurul orei 14.05, la un incendiu izbucnit într-un loc din municipiul Tulcea.

Potrivit ISU Tulcea, au intervenit de urgență trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

„Incendiul a izbucnit la un apartament situat la parter și se manifesta violent în dezvoltare într-o extindere (un balcon) a spațiului de locuit. La sosirea echipajelor de intervenție, în exteriorul apartamentului incendiat se afla un bărbat ce prezenta arsuri, care a fost preluat de ambulanța SAJ tip C și transportat la UPU Tulcea. Prin intervenția promptă a pompierilor incendiul a fost lichidat în aproximativ 30 minute, împiedicând extinderea flăcărilor la restul locuinței”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

În urma evenimentului au ars tâmplărie PVC, mobilier, haine și s-a degradat zugrăveala locuinței. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*