Incendiu într-un apartament din Tulcea din cauza unui scurtcircuit electric

Incendiu într-un apartament din Tulcea din cauza unui scurtcircuit electric. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină luni, 9 ianuarie, pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament dintr-un bloc de locuințe în municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul indicat au fost trimise două autospeciale de stingere și o autoscară pentru salvarea victimelor de la înălțime.

„La sosirea forțelor de intervenție, focul se manifesta cu flacără deschisă și cu degajări mari de fum, în apartament aflându-se și o butelie. Salvatorii au intervenit pentru salvarea eventualelor persoane rămase blocate în locuințe și pentru localizarea și lichidarea incendiului”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, majoritatea persoanelor ce se aflau în blocul de locuințe s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*