Incendiu într-o gospodărie în orașul Măcin

Incendiu într-o gospodărie în orașul Măcin. FOTO: ISU Tulcea

Un echipaj de pompieri intervine în aceste momente cu o autospecială de stingere cu apă și spumă în localitatea Măcin pentru limitarea extinderii și lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească transformată în bucătărie.

La sosirea salvatorilor din cadrul Stației de Pompieri Măcin, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la anexa gospodăriei și acoperiș.

Nu au fost înregistrate victime. Pompierii lucrează pentru stingere, incendiul fiind localizat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*