Incendiu într-o gospodărie din Ceamurlia de Sus. Pagubele au fost limitate de intervenția promptă a pompierilor tulceni

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină în cursul nopții de joi spre vineri, În jurul orei 03.10, pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Ceamurlia de Sus, comuna Baia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului au intervenit pompieri de la Stației Babadag, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, împreună cu membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Baia.

„Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, forțele de intervenție au acționat aproximativ două ore. În urma evenimentului au ars aproximativ 80 de metri pătrați de acoperiș și a fost afectat tavanul unei camere. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, fiind salvată restul casei de locuit și anexele gospodărești din apropiere”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jar sau scânteie provenite de la coșul de fum necurățat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*