Incendiu într-o gospodărie din Cataloi. Intervenția promptă a pompierilor a salvat locuința

Incendiu într-o gospodărie din Cataloi. FOTO ISU „Delta” Tulcea

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină, duminică dimineață, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o anexă gospodărească din localitatea Cataloi.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la locul evenimentului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Incendiu într-o gospodărie din Cataloi. FOTO ISU „Delta” Tulcea

„În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorului unei magazii. Incendiul a fost lichidat rapid, iar prin intervenția promptă a pompierilor s-a înlăturat pericolul de propagare a acestuia la două locuințe și celelalte anexe din apropiere. Din fericire, nu au fost înregistrate victime”, au transmis sursele citate.

Incendiu într-o gospodărie din Cataloi. FOTO ISU „Delta” Tulcea

În urma incendiului au ars o canapea și doi metri liniari de gard din lemn. Cauza probabilă producerii incendiului a fost depozitarea cenușii și a jarului nestins în apropierea unor materiale combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*