Incendiu într-o gospodărie din Babadag. Polițiștii au început cercetările după ce s-a stabilit că focul a fost pus intenționat

Incendiu într-o gospodărie din Babadag. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în cursul nopții de vineri spre sâmbătă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință din orașul Babadag.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, nouă subofițeri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit la fața locului pentru stingerea incendiului, care a fost lichidat în mai puțin de 20 de minute.

Incendiu într-o gospodărie din Babadag. FOTO ISU Tulcea

În urma evenimentului au ars aproximativ 15 metri pătrați din acoperișul locuinței.

„Cauza probabilă de producere a incendiului a fost acțiunea intenționată, cercetările în acest caz fiind continuate de Poliție”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*