Incendiu într-o garsonieră din Tulcea. Pompierii au evacuat patru persoane din imobilul respectiv

Incendiu într-i garsonieră din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină marți, 9 martie, la un incendiu produs într-un bloc de locuințe din municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, au intervenit de urgență patru echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apa şi spumă, o autospecială de salvare la înălțime și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la o garsonieră situată la etajul al doilea, unde ardeau mocnit în bucătărie, electrocasnice, cu degajare mare de fum. Pompierii au lichidat imediat incendiul și au acționat pentru evacuarea fumului atât din garsonieră, cât și de pe casa scării. În locuință nu se afla nimeni, dar salvatorii au evacuat 4 locatari ai imobilului aflați pe palierul etajului doi. Din fericire, în urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă producerii incendiului este un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*