Incendiu în localitatea tulceană Mineri, izbucnit de la un coș de fum neizolat corespunzător

Incendiu în Mineri, izbucnit de la un coș de fum neizolat corespunzător. FOTO ISU Tulcea

Militarii Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit, în cursul nopții de luni spre marți, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Mineri.

Potrivit ISU Tulcea, la sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu ardere mocnită și degajare de fum la podul casei, cu pericol de propagare la întreaga clădire.

Incendiul a fost lichidat la ora 00.50. Au ars patru metri pătrați din podul din lut, lemn și stuf și s-au degradat doi metri pătrați din învelitoarea din tablă a locuinței. Din fericire, nu au fost victime sau persoane rănite.

Cauza probabilă producerii incendiului este coș de fum neizolat termic corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*