Incendiu în cimitirul din localitatea Slava Rusă din județul Tulcea

Incendiu în cimitirul din localitatea Slava Rusă. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag  au intervenit în cursul nopții de marți spre miercuri, în jurul orei 23.30, pentru limitarea efectelor unui incendiu  produs în cimitirul localității Slava Rusă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, către locul intervenției s-a deplasat un echipaj format din cinci subofițeri, cu o autospecială de stingere.

„La sosirea pompierilor militari, focul se manifesta pe aproximativ trei hectare, ce cuprindeau suprafața cimitirului și teren viran al localității, neexistând pericolul de propagare la locuințe ori alte obiective economice”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

După aproximativ o ora și jumătate, forțele de intervenție au reușit să lichideze incendiul. Până să fie stins, focul a afectat aproximativ o treime din suprafața cimitirului.

Cauza probabilă de producere a fost focul deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*