Incendiu din zona localității ucrainene Chilia Nouă: arde vegetație uscată

Incendiu de vegetație uscată în zona localității ucrainene Chilia Nouă. FOTO cu rol ilustrativ

Un incendiu de vegetație uscată se manifestă miercuri, 12 octombrie, în zona localității ucrainene Chilia Nouă, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea monitorizând situația.

Potrivit ISU Tulcea, în proximitatea localității Chilia Nouă, din Ucraina, se manifestă un incendiu de vegetație uscată, palustră și stuficolă, iar datorită schimbării direcției curenților de aer, fumul produs de incendiu este îndreptat către zona de Nord a Deltei Dunării, mai exact în zona localității Chilia Veche.

„Autoritățile competente cunosc situația din zona de interes și monitorizează evoluția incendiului. Fumul degajat nu prezintă un pericol pentru populația din zonă”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*