Incendiu de vegetație la Carcaliu. A fost afectată o suprafață de 8.000 de metri pătrați

Incendiu de vegetația la Carcaliu. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu de vegetație uscată a avut loc la Carcaliu, fiind afectată o suprafață de 8.000 de metri pătrați.

ISU Tulcea  a anunțat că sâmbătă după-amiază, 16 subofițeri din cadrul Secției de Pompieri Măcin au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs pe raza localității Carcaliu. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, prin eforturi susținute din parte pompierilor, după mai mult de o oră.

În urma evenimentului au ars aproximativ 8000 mp de vegetație uscată și viță de vie abandonată.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*