Incendiu de vegetație în Mahmudia. Focul s-a extins și la o gospodărie din apropiere

Incendiu de vegetație la Mahmudia. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu de vegetație a izbucnit astăzi, în localitatea Mahmudia, iar focul s-a extins și la o gospodărie din apropiere.

Potrivit ISU Tulcea, astăzi, în jurul orei 11:30, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, produs în localitatea Mahmudia.

Către locul intervenției s-au deplasat, de urgență, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu două autospeciale de stingere și SVSU local. La sosirea acestora, au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă la vegetație  uscată pe o suprafață de aproximativ 1,5 ha și  la o casa de locuit din vecinătate. În sprijin, a fost trimis un al treilea echipaj cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Pompierii militari au reușit să localizeze și să lichideze incendiul în aproximativ 2 ore, oprind propagarea acestuia la o altă casă de locuit din apropiere. În urma incendiului, a ars casa în proporție de 60%, două anexe gospodărești și vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 1,5 ha.

Cauza probabilă a acestui eveniment a fost stabilită ca fiind o scânteie mecanică provenită de la un aparat de tăiat electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*