Incendiu cu posibilitatea de propagare la trei locuințe în localitatea Dunavățul de Jos. Au ars două mașini și o remorcă  

FOTO ISU Tulcea

În urmă cu puțin timp prin apel la numărul unic de urgență 112 pompierii Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs într-o gospodărie din localitatea Dunavățul de jos, comuna Murighiol.

Către locul indicat a fost trimis un echipaj complet cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și a fost alertat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Murighiol pentru a interveni în timp operativ și pentru limitarea propagării incendiul, fiind semnalat faptul că acesta se extindea cu repeziciune către 3 locuințe din vecinătate.

SVSU Murighiol alături cu localnicii au reușit localizarea incendiului limitând astfel propagarea incendiului la vecinătăți, iar la scurt timp au ajuns și pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta județului Tulcea care au procedat pentru lichidare.

În urma evenimentului au ars două autoturisme, o remorcă, aproximativ 1 m³ de lemne și vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 6000 m².

Cauza probabilă producerea incendiului este focul deschis în spații deschise.

Pompierii fac încă odată un apel către cetățeni pentru a avea grijă de cum folosesc focul în zonele în care se află vegetație uscată, să curețe terenurile de această vegetație pentru că este un real pericol în cazul unui incendiu ca acesta să se dezvolte rapid și se propage cu ușurință la anexele gospodărești și locuințe!

De asemenea, pompierii reamintesc faptul că este strict interzis ca resturile vegetale și gunoiul din gospodării să fie incendiate!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*