În timp ce tulcenii se plâng de gropile din șosele, în comuna Luncavița se vor asfalta 24 km de drumuri

24 km de străzi vor fi asfaltate. FOTO ilustrativ TLnews.ro

În Luncavița se accesează fonduri europene așa cum nu se mai face în altă Unitate Administrativ Teritorială. În timp ce în municipiul Tulcea se cere studiu de evaluare pentru reamenajarea parcului și lacului Ciupercă,  la 50 de kilometrii distanță, în două sate se asfaltează 24 de kilometri de drumuri, investiția fiind de peste 5 milioane euro.

În cursul zilei de 14 martie, administrația locală din comuna Luncavița a semnat un proiect  important pentru infrastructura edilitară, „Asfaltarea drumurilor de interes local în Comuna Luncavița, județul Tulcea”, în valoare totală de 24.390.032,97 Lei (peste 5.150..000 Euro). Asta înseamnă asfaltarea a mai mult de 24 km de străzi în Luncavita (15,4 km) și Rachelu (8,63 km), respectiv 7 cm strat de savură, ; 20 cm piatră spartă 0-63; 20 cm piatră spartă cu savură 25kg/mp; 6 cm binder; 4 cm beton asfaltic;

Comuna Luncavița va cofinanța din valoarea totală cu suma de 458.598,97 Lei.

Restul sumei va fi finanțată prin Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*