În prag de sărbători, polițiștii tulceni sunt alături de cei mai puțin norocoși

Polițiștii tulceni, alături de cei mai puțin norocoși. FOTO IPJ Tulcea

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a fi mai buni și de a ne apropia de cei din jurul nostru. Anul acesta a fost unul cu multe încercări pentru fiecare dintre noi și cu atât mai copleșitor pentru cei mai puțin norocoși.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Isaccea, alături de reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului și-au unit forțele pentru a aduce un zâmbet și bucurie în suflet mai multor familii din localitate.

Într-o zi răcoroasă de iarnă, ajutoarele lui Moș Crăciun au pornit la drum dis-de-dimineață pentru a duce pachete cu alimente și jucării în casele oamenilor mai puțin norocoși de pe raza orașului Isaccea.

Zi de zi, polițiștii tulceni se implică în viața comunității unde trăiesc sau își desfășoară activitatea. Un gest mic pentru noi poate însemna o sărbătoare mai frumoasă pentru altcineva, poate aduce speranța în suflete și credința că anul ce va veni va fi unul mai bun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*