În poligonul Babadag se execută luna aceasta mai multe trageri cu muniție de război

Circulația pe DJ 222 va fi restric'ionată pentru că vor avea loc trageri cu muniție de război în poligonul Babadag.

În poligonul Babadag, situat între localitățile tulcene Enisala și Sălcioara, pe DJ 222, se vor executa, între 09 și 13 ianuarie, 16 – 20 ianuarie, 23 – 27 ianuarie, respectiv, 30 – 31 ianuarie, între orele 09.00 – 23.00, trageri cu muniție de război, ziua și noaptea.

Astfel, potrivit Consiliului Județean Tulcea, circulația pe DJ 222, între Enisala și Sălcioara va fi restricționată, prin amplasarea a două bariere. Tragerile se vor executa fără întrerupere, pe interval de 60 de minute, cu pauze de 15 minute între ele pentru descongestionarea traficului rutier.

„Pentru rezolvarea unor situații de urgență se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag, la numărul de telefon 0240/562.805”, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Tulcea.

În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților în perioada și la intervalele orare menționate, se recomandă să se folosească ca rută alternativă de circulație între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara ruta: Babadag – DN 22 – Ceamurlia de Jos – Jurilovca – DJ 222 – Sălcioara (și retur).

Nerespectarea recomandărilor prezentate poate duce la consecințe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*