În municipiul Tulcea s-a desfășurat faza județeană a concursului „Educație rutieră – educație pentru viață”

Elevii Școlii “Nichifor Ludovig” din Niculițel au câștigat faza pe județ. FOTO IPJ Tulcea

La Colegiul Agricol „Nicolae Cornățeanu“ din municipiul Tulcea s-a defășurat pe 5 iunie, faza județeană a concursului “Educație rutieră – educație pentru viață”, organizată de Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, cu sprijinul Palatului Copiilor Tulcea.

La această fază au participat 4 echipaje ale unor unități de învățământ din județul Tulcea.

Probele concursului au constat în proba teoretică (teste de verificare a cunoașterii regulilor de circulație), poligon (verificarea abilităților de conducere pentru conducătorii de biciclete) și parc școală (verificarea respectării regulilor de circulație și a indicatoarelor de către conducătorii de biciclete).

Locul I a fost ocupat de echipajul format din elevii Școlii “Nichifor Ludovig” din Niculițel – coordonat de doamna Topolianu Dumitra. Această echipă a reprezentat județul Tulcea și anii trecuți la faza națională  a concursului Educație rutieră – educație pentru viață, unde s-a clasat pe locuri fruntașe.

Etapa națională a concursului ce se va desfășura în perioada următoare în localitatea Sfântu Gheorghe, din județul Covasna.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*