În municipiul Tulcea s-a desfășurat faza județeană a concursului „Educație rutieră – educație pentru viață”

Elevii Școlii “Nichifor Ludovig” din Niculițel au câștigat faza pe județ. FOTO IPJ Tulcea

La Colegiul Agricol „Nicolae Cornățeanu“ din municipiul Tulcea s-a defășurat pe 5 iunie, faza județeană a concursului “Educație rutieră – educație pentru viață”, organizată de Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, cu sprijinul Palatului Copiilor Tulcea.

La această fază au participat 4 echipaje ale unor unități de învățământ din județul Tulcea.

Probele concursului au constat în proba teoretică (teste de verificare a cunoașterii regulilor de circulație), poligon (verificarea abilităților de conducere pentru conducătorii de biciclete) și parc școală (verificarea respectării regulilor de circulație și a indicatoarelor de către conducătorii de biciclete).

Locul I a fost ocupat de echipajul format din elevii Școlii “Nichifor Ludovig” din Niculițel – coordonat de doamna Topolianu Dumitra. Această echipă a reprezentat județul Tulcea și anii trecuți la faza națională  a concursului Educație rutieră – educație pentru viață, unde s-a clasat pe locuri fruntașe.

Etapa națională a concursului ce se va desfășura în perioada următoare în localitatea Sfântu Gheorghe, din județul Covasna.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*