În comuna Greci a fost inaugurată o sală de sport care poartă numele legendarului campion Ivan Patzaichin

A fost inaugurată Sala de Sport „Ivan Patzaichin“ din Greci. FOTO CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat joi, 3 martie, la inaugurarea Sălii de Sport „Ivan Patzaichin“ din Greci, eveniment care a beneficiat de prezența fiicei marelui campion, Ivona Beatrice Patzaichin. La eveniment au mai fost prezenți subprefectul Nicolae Topoleanu și primarul localității, Nicolaie Mocanu.

„Astăzi este o zi deosebit de importantă pentru comuna dumneavoastră și vreau să-l felicit pe domnul primar, în primul rând, pentru că a făcut această sală și, în al doilea rând, pentru inspirația pe care a avut-o atunci când a ales numele marelui nostru campion Ivan Patzaichin. Aș vrea să vorbesc puțin despre Ivan Patzaichin, despre moștenirea pe care a lăsat-o tulcenilor, românilor și chiar întregii mișcări sportive mondiale. Moștenirea lăsată de Ivan Patzaichin constă în faptul că orice asociere pe care o autoritate, o instituție, o persoană o face cu numele marelui campion nu poate să aducă decât plusvaloare acelei autorități, instituții, persoane. Dragă greceni, vă urez să dați câți mai mulți campioni aici, în localitatea dumneavoastră. Ivan Patzaichin ne privește de acolo de sus, a plecat dintre noi dar spiritul lui este printre noi. Așa că, de fiecare dată când venim să practicăm sportul în această sală și nu numai atunci, ar trebui să ne gândim la Ivan Patzaichin. Așa să ne ajute Dumnezeu, multă sănătate tuturor și pace!“, a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

Investiția, în valoare de aproximativ șase milioane de lei, a fost finanțată cu fonduri guvernamentală prin Compania Națională de Investiții. Lucrările au început în luna februarie a anului trecut și au fost finalizate recent, recepția având loc pe data de 1 martie 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*