În Chilia Veche, un șofer beat, fără permis de conducere, a dat cu mașina furată într-un șanț

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

În noaptea de 13 spre 14 octombrie, polițiștii tulceni împreună cu polițiștii de frontieră tulceni au identificat un bărbat de 26 ani din localitatea Chilia Veche, autorul unui accident rutier.

Reprezentanții IPJ Tulcea spun că persoana în cauză, aflându-se la volanul unui auto, a pierdut controlul asupra mașinii pe care o conducea în localitatea Chilia Veche, iar aceasta a intrat în șanțul de scurgere a apei fluviale.

Din primele verificări a rezultat că bărbatul nu poseda permis de conducere, avea o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar autoturismul pe care îl conducea îl sustrăsese cu puțin timp înainte din fața locuinței proprietarului.

A fost întocmit dosar penal pentru furt, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, iar la 15 octombrie, Judecătoria Tulcea a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile față de individ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*