ICEM Tulcea vă invită la Monumentul Paleocreștin de la Niculițel

”Icoana - cale spre înviere” și dedicate Sărbătorii Floriilor, eveniment găzduit de Monumentul Paleocreștin de la Niculițel

Duminică, 1 aprilie, începând cu ora 15.00, la Monumentul Paleocreștin de la Niculițel se va desfășura o serie de evenimente reunite sub titlul ”Icoana – cale spre înviere” și dedicate Sărbătorii Floriilor:

– Vernisajul expoziției ”ICOANA – CALE SPRE ÎNVIERE”

– Prezentarea Colecției de icoane a Muzeului de Artă din cadrul ICEM Tulcea, susținută de Dr. Gabriela Radu

– Miniconcert de cântări religioase specifice Postului Mare, susținut de Corul Mănăstirii Saon.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Monumentul Paleocreștin de la Niculițel poate fi vizitat gratuit de Paște | Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*