Hram la Catedrala Episcopală Sfântul Nicolae din Tulcea

Hram la Catedrala Episcopală Sfântul Nicolae. FOTO: CJ Tulcea

Administratorul public al județului, Dumitru Mergeani, a participat marți, 6 decembrie, la Catedrala Episcopală Sfântul Nicolae, la Slujba Sfintei Liturghii săvârșită de Prea Sfinția Sa Visarion, Episcopul Tulcii, cu prilejul hramului acestui lăcaș de cult.

„Preasfinția Voastră, Preacucernici Părinți, dragi enoriași tulceni, în astfel de momente, noi, autoritățile locale, se cade să vorbim mai puțin și să ascultăm mai mult, să ascultăm povețele Preasfinției Voastre, să ascultăm oamenii, să ascultăm cuvântul Domnului și cu toții să ascultăm colindele acestui minunat cor al Episcopiei, care ne-a insuflat deja magia Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului. La mulți ani tuturor celor care își sărbătoresc astăzi ziua numelui și, așa cum spuneați dumneavoastră, dragostea de oameni și dorința de a face bine în aceste zile să ne țină și după Sfintele Sărbători“, a declarat administratorul public al județului, Dumitru Mergeani.

Preotul paroh al Catedralei Episcopale, Bogdan Herța, a declarat că și în acest an cantina parohiei a funcționat, asigurând zilnic hrană pentru nevoiași, iar cu ocazia hramului, au fost pregătite 400 de pachete cu alimente pentru cei prezenți la Sfânta Liturghie. Nu în ultimul rând, reprezentanții Catedralei Episcopale au oferit pachete cu alimente bătrânilor instituționalizați la Căminul „Sfântul Nectarie“ din municipiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*