Un tulcean cu două furturi la activ, săvârșite în Germania, a fost prins în localitatea Văcăreni

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii din cadrul Postului de Poliție Văcăreni au acționat pe raza comunei Văcăreni, unde au reținut un bărbat în vârstă de 48 de ani din Tulcea.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, fiind căutat în vederea cercetării pentru săvârșirea a două infracțiunii de furt.

În luna ianuarie 2019, persoana în cauză ar fi sustras diferite articole de îmbrăcăminte și produse cosmetice, în valoare totală de 550 euro, din societăți comerciale.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, iar la data 17 august a fost prezentat Curții de Apel Constanța pentru demararea procedurilor de predare către autoritățile din Germania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*