Hoț recidivist și cu un palmares bogat, prins și arestat la Tulcea

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Judecătoria Tulcea a emis pe 6 iunie pe numele unui bărbat de 33 de ani din Tulcea, un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pentru săvârșirea a trei infracțiuni de furt.

Potrivit polițiștilor, faptele au fost comise în municipiul Tulcea în perioada 16 – 29 mai, când individul a pătruns în mai multe locuințe. De aici a sustras bijuterii, ceasuri, bani și alte obiecte de valoare, prejudiciul ridicându-se la suma de 60.000 lei.

Anchetatorii nu au reușit să recupereze prejudiciul, bunurile sustrase nefiind găsite în urma cercetărilor, iar suspectul care este un recidivist cu multe fapte la activ, nu colaborează cu ei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*