Horia Teodorescu va candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Tulcea

Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea. FOTO Adrian Florea
Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea. FOTO Adrian Florea

Președintele PSD Tulcea a primit un nou mandat în fruntea Organizației Județene a social-democraților. Alături de fostul premier Sorin Grindeanu, de parlamentarii social-democrați tulceni, Horia Teodorescu a avut un discurs mobilizator în fața activului de partid, în plenul Conferinței de alegeri.

La Tulcea au avut loc alegerile în cadrul Organizației Județene a Partidului Social Democrat, în prezența lui Sorin Grindeanu, proaspăt revenit în partid. Actualul președinte al PSD Tulcea, Horia Teodorescu a primit un nou mandat în fruntea partidului, dar și susținerea la alegerile locale. Acesta le-a mulțumit activului de partid pentru încredere și a transmis un mesaj ferm către centru. Teodorescu a subliniat că partidul are nevoie de lider în structura centrală, are nevoie de o conducere formată din omeni cu o anumită ținută, oameni foarte bine pregătiți.

„Domnule Grindeanu, vă mai spun ceva. Pe vremuri se făcea apel la unitate iar partidul răspundea cu toată forța acestui apel pentru că avea în jurul a ce să se plieze. Noi în acest moment nu avem la ce să ne raportăm, nu avem o conducere clar aleasă.
Interesele partidului social democrat sunt jucate la ruletă și se fac compromisuri în defavoarea partidului!
Lucrurile acestea trebuie să înceteze. Partidul are nevoie de un lider. În structura de conducere a partidului trebuie să avem oameni de valoare, oameni pregătiți, oameni care simt românește și cred în PSD.
Cine ne reprezintă la București este foarte important și pentru noi. Descărcarea lucrurilor pozitive sau negative în teritoriu se face cu viteza luminii. Putem să avem deservicii majore pe o singură decizie.
Eu cred că acest Congres va evidenția cei mai valoroși oameni. Ei există, numai că noi suntem cei care am avut grijă să îi scoatem în decor, să nu le mai cerem părerea.
Eu cred că acești oameni de mare valoare, de mare ținută trebuie să conducă partidul”, a declarat Horia Teodorescu în cadrul Conferinței de alegeri.

Având ca reper viitoarele alegeri locale și parlamentare, Horia Teodorescu a spus activului de partid că mizează pe unitate.

Teodorescu a cerut social-democraților tulceni să abordeze aceste campanii cu încredere, să fie aproape de cetățean, să comunice.

„Putem să ieșim în fața oamenilor cu fruntea sus pentru că împreună, în echipă am făcut lucruri importante pentru tulceni și pentru județul Tulcea.
Mă refer aici la marile investiții din infrastructură – Podul peste Dunăre atât de dorit de tulceni, mă refer la investițiile în modernizarea Portului și a Falezei din municipiul Tulcea care vor demara din primăvară și nu numai.
S-au făcut și se fac investiții în modernizarea drumurilor județene iar toate aceste se văd, sunt lucruri palpabile, nu promisiuni, nu vorbe. Fără rezerve o spun suntem printre județele cu cele mai bune drumuri din țară. Mai sunt lucrări în execuție, mai sunt lucruri de făcut și nu puține.
Îmi doresc să continuăm împreună dragi tulceni ceea ce am început împreună. Vreau alături de voi, cu susținerea dumneavoastră cetățeni ai județului Tulcea, să continuăm să ducem la capăt aceste investiții. Pentru că sunt omul care atunci când și-a asumat un angajament îl și respectă!”, a afirmat Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*