Horia Teodorescu: „Alegem să continuăm împreună”

Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Dragi prieteni,

Duminica aceasta suntem din nou chemați să facem o alegere: cum ne dorim ca următorii patru ani să arate pentru județul Tulcea și pentru noi, tulcenii. Ce oportunități vrem pentru copiii noștri, cum sperăm să fie îngrijiți seniorii noștri și ce așteptări avem de la viața noastră, de zi cu zi, în comunitate. Pe toate acestea le cântărim înainte de a pune ștampila. Mergem la vot cu gândul la toți cei dragi pentru că acum ne alegem echipa alături de care vom lucra pentru a construi viitorul.

Județul nostru are deja o fundație solidă și suntem responsabili să clădim mai departe. În ultimii ani, ne-am demonstrat nouă și întregii țări că putem. Putem investi fonduri europene în proiecte mari, care să aducă bunăstare pentru fiecare cetățean. Putem să nu ne mai uităm peste granițele județului după îndrumare și ajutor. Putem să hotărâm ce e mai bine pentru noi, să acționăm eficient și să ne gospodărim, ca într-o familie.

Am făcut toate acestea, iar acum mergem pe drumuri mai bune, avem acces la servicii medicale de calitate, ne mândrim cu patrimoniul nostru natural și cultural, pe care îl împărtășim bucuroși, în fiecare an, cu zeci de mii de oaspeți. Am reușit să ne conectăm mai bine cu țara și cu lumea și vom simți asta mulți ani de acum înainte, prin mai multe locuri de muncă, afaceri mai prospere și, în definitiv, un trai mai bun acasă.

Duminică vin în fața dumneavoastră nu cu promisiuni, ci cu fapte și proiecte începute, pe care am încrederea că le vom duce împreună la bun sfârșit. Vin alături de o echipă de profesioniști tulceni care au atins succesul în afaceri sau în administrație, iar acum vor să contribuie la reușita întregului județ. Îi cunosc, am încredere în ei și voi face echipă cu toți candidații PSD din orașele și comunele noastre. Fiecare comunitate merită o administrație competentă și de bună-credință, pentru că Tulcea merge pe drumul cel bun și nu vrem să lăsăm pe nimeni în urmă!

Cu respect,

Horia Teodorescu

Președinte Consiliul Județean Tulcea

Horia Teodorescu candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea din partea Partidului Social Democrat, poziția 3 pe buletinul de vot.

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Tulcea; Executat de SC CityDigital Media SRL – portal: www.TLnews.ro; CUI mandatar financiar coordonator: 21200019

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*