Horia Teodorescu a participat la spectacolul organizat pentru a marca Ziua Europei

Horia Teodorescu a participat la spectacolul organizat pentru a marca Ziua Europei. FOTO CJ Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, la spectacolul organizat de Consiliul Județean Tulcea și Centrul Cultural „Jean Bart“ Tulcea pentru a marca Ziua Europei.

Evenimentul a fost deschis de un impresionant concert oferit de Cantus Libera, după care pe scena Teatrului „Jean Bart“ au urcat „Dobrogenii“, Ilie Caraș și Gabriel Dorobanțu.

În cadrul spectacolulului, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a oferit corului Cantus Libera o diplomă de apreciere și o plachetă, în semn de respect pentru contribuția lor la viața culturală a județului Tulcea.

„Acești oameni fac totul din inimă, ceea ce este extraordinar de mare: să pui suflet și pasiune pentru a ne încânta pe noi, cei care suntem în sală, dar nu numai. Cred că merită cu toții aplauzele noastre!“, a transmis, în cadrul evenimentului, președintele Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*