Horia Teodorescu a câștigat un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Tulcea, conform numărătorii parțiale

Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Social-democratul Horia Teodorescu a câștigat, din nou, președinția Consiliului Județean Tulcea. Cifrele – deocamdată parțiale – transmise de AEP, arată faptul că Teodorescu a adunat 41,5% dintre voturile valabil exprimate. El este urmat de liberalul George Șișcu, cu 28,5%, și de Sorin Mircea Zaharcu (AUR), cu 16,4%.

Rezultatele sunt parțiale. Cifrele finale vor fi confirmate în cursul acestei zile.

Conform AEP, Primăria Tulcea ar fi fost câștigată de liberalul Ștefan Ilie cu aproape 40%.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*