Gospodărie din Sălcioara, cuprinsă de flăcări în cursul nopții

Gospodărie din Sălcioara, cuprinsă de flăcări în cursul nopții. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în cursul nopții de miercuri spre joi, în jurul orei 03.25, pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Sălcioara.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat șase subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

„Incendiul, ce se manifesta generalizat la o rulotă de locuit și se propagase la o anexă și un cort din imediata apropiere, a fost lichidat în limitele găsite de către pompierii militari. În urma evenimentului au ars o rulotă auto, o anexă construită din lemn, un cort de campanie, două electrocasnice și documente personale. De asemenea, a fost afectată partea stângă a caroseriei unui autoturism de la căldura radiată”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Proprietarul, în vârstă de 55 de ani, ce prezenta arsuri superficiale la nivelul feței, a primit îngrijiri de specialitate de la un echipaj SAJ, iar ulterior a refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*