George Șișcu mulțumește tulcenilor care l-au votat la alegerile de duminică și promite că va munci în următorii patru ani pentru dezvoltarea județului

Deputatul PNL de Tulcea, George Șișcu. FOTO Facebook

Deputatul liberal de Tulcea, George Șișcu, le-a mulțumit tulcenilor care l-au votat la alegerile de duminică și promite că în viitoare legislatură va lucra pentru toți locuitorii județului Tulcea.

„Vă mulțumesc, dragi tulceni, pentru încrederea acordată la alegerile de duminică și pentru mandatul de deputat pe care mi l-ați acordat prin votul Dumneavoastră. Nu sunt vremuri ușoare, dar trebuie să trecem cu bine peste această pandemie și să înțelegem că doar uniți putem realiza tot ceea ce ne propunem. Voi fi un deputat activ și în viitoarea legislatură și voi lucra alături de colegii mei pentru ca proiectele pe care tulcenii și le doresc și care vor asigura o dezvoltare sănătoasă a județului să fie implementate. Vocea Tulcei se va auzi la București, în ministere și în Parlament, iar împreună vom susține acele proiecte atât de necesare regiunii noastre”, declară George Șișcu.

El spune că alături de celălalt parlamentar tulcean liberal vor munci în următorii patru ani pentru dezvoltarea județului Tulcea.

„Alături de mine, în Camera Deputaților se va afla și mai tânărul meu coleg Michael Gudu, astfel că PNL continuă să aibă doi parlamentari la Tulcea. Vom susține guvernul creat în jurul Partidului Național Liberal, iar această susținere se va vedea și în viața tulcenilor. Urmează patru ani de muncă, fără alegeri, în care cuvântul de ordine va fi dezvoltare!”, a mai promis deputatul liberal George Șișcu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Domnule “Nea'”, matale esti constient ca, majoritatea cetatenilor, de la care ati primit votul, nici macar nu va cunosc? Iar in proportie covarsitoare, printre care ma enumar si eu, chiar nu am retinut nici un proiect IMPORTANT, pentru comunitatea tulceana, din ultimul mandat?! PS. Sa nu se inteleaga ca amanta Prefectului ar fi facut altceva, totusi, sunt curios cu ce va diferentiati de resoectiva “deputat”?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*