Gala Sportului Tulcean, la cea de-a doua ediție. Evenimentul este găzduit de Teatrul „Jean Bart”

Teatrul Jean Bart. FOTO Florin Boboc

Consiliul Județean Tulcea organizează vineri, 24 mai 2024, începând cu ora 12.00, la sala mare a Teatrului „Jean Bart“ din Tulcea, cea de-a doua ediție a Galei Sportului Tulcean.

În total, în baza Regulamentului pentru premierea, în condițiile legii, a sportivilor tulceni care au obținut performanțe deosebite la competițiile sportive naționale și internaționale oficiale și a antrenorilor principali care au contribuit la realizarea acestor performanțe, Consiliul Județean Tulcea a premiat, anul acesta, 85 de sportivi și 17 antrenori.

Printre sportivii premiați de Consiliul Județean Tulcea se numără canotorul Cătălin Chirilă (calificat la Jocurile Olimpice din această vară), atletul Alin Șavlovschi, dar și pugilista Amalia Țugui.

La Gala Sportului din acest an vor participa și președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală, dar și un reprezentant al Federației Române de Box. Amintim faptul că în luna ianuarie a acestui an, Carmen Tocală (originară din Tulcea), a fost prezentă în județul nostru, pentru a discuta despre relocarea Sucursalei Regionale nr. 9 a Federației Române de Baschet de la Constanța la Tulcea.

Administrația județului premiază sportivii tulceni și antrenorii lor, în baza Regulamentului aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Tulcea nr. 39/2022.

Consiliul Județean Tulcea susține sportul tulcean și prin acordarea de finanțări nerambursabile în baza Legii nr. 350/20025 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, dar și prin parteneriate încheiate cu structurile sportive.

De asemenea, instituția administrației județene se implică în investiții privind infrastructura sportivă, fiind beneficiarul proiectului Companiei Naționale de Investiții privind construcția noii săli polivalente din municipiul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*