Gabriel Teodosie Marinov, noul guvernator al Rezervației Biosferei Deltei Dunării

Gabriel Teodosie Marinov, noul guvernator al Rezervației Biosferei Deltei Dunării. FOTO CJ Tulcea

Gabriel Teodosie Marinov a fost numit guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), potrivit unei decizii semnate de premierul Nicolae Ciucă și publicată marți, 01 februarie, în Monitorul Oficial.

Teodosie Marinov are 51 de ani, iar până acum a ocupat funcția de Director General la Direcția Județeană de Asistență Sociala –Tulcea. În perioada 2019 – 2020 a fost subprefect al județului Tulcea.

El o înlocuiește în funcție pe  Atena Groza, promovată de USR la conducerea Rezervației Biosferei în iulie 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*