Furt soluționat, prejudiciu recuperat de polițiștii din Ostrov

Furt soluționat, prejudiciu recuperat de polițiștii Postului de Poliție Ostrov

Polițiștii din Ostrov au fost sesizați, marți seară, după ce persoane necunoscute au pătruns într-o clădire de pe raza localității de unde au sustras 17 cutii cu alimente, primite de la autoritățile europene pentru a fi distribuite către persoanele defavorizate.

„În scurt timp, polițiștii au identificat persoanele în cauză, doi bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 32 de ani și o femeie în vârstă de 25 de ani, toți din localitatea Ostrov, județul Tulcea. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate”, au precizat polițiștii tulceni.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ostrov continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*