Furt, în plină zi, în Piața Tricolorului din Tulcea. Au intervenit jandarmii

Furt, în plină zi, în Piața Tricolorului din Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

Un echipaj de jandarmi, aflat vineri, 28 mai, în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona de desfășurare a evenimentului „Maratonul Vaccinării”, respectiv Piața Tricolorului din municipiul Tulcea, a intervenit în ajutorul unei femei, care a reclamat faptul că un copil i-a smuls de pe umăr poșeta ce conținea mai multe carduri bancare, cardul de identitate și suma de 150 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, femeia a declarat că se afla în parc cu copilul, iar la un moment dat i-a fost smulsă poșeta de către un minor, ce purta un tricou galben și care s-a făcut nevăzut, fugind de la fața locului.

În urma sesizării, jandarmii au efectuat imediat verificări în zonă, reușind să găsească poșeta aruncată în zona Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea. Militarii au restituit femeii poșeta, cardul de identitate și celelalte carduri, însă aceasta nu a intrat în posesia integrală a bunurilor, deoarece suma de 150 lei nu a mai fost găsită în poșetă.

Au fost întocmite actele de constatare a infracțiunii de furt, în continuare, efectuându-se verificări pentru stabilirea identității bărbatului în cauză și luarea măsurilor legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*