Frumusețile Deltei Dunării sunt promovate de cea mai mare televiziune din Coreea de Sud

Echipa de jurnaliști Sud Coreeni a fost primiră de către Guvernatorul Deltei, Cătălin Țibuleac. FOTO ARBDD

România turistică va fi promovată de cea mai mare televiziune din Coreea de Sud. Peste 40 de milioane de telespectatori din zona asiatică vor urmări o serie de 13 episoade în care vor fi prezentate principalele puncte de atracție turistică din țara noastră, din care nu va lipsi Delta Dunării.

Echipele de televiziune vor petrece în România o lună și jumătate, timp în care vor filma în destinații precum Delta Dunării, Bucovina, litoralul Mării Negre.

În Delta Dunării, acțiunea este realizată de ARBDD în parteneriat cu Ministerul Turismului, Consiliul Județean Tulcea și Asociația Delta Dunării (AMDTDD).

Campania de promovare este realizată cu sprijinul Ambasadei României în Republica Coreea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*