FOTO Ziua Eroilor, comemorată la Niculițel

Ziua Eroilor, comemorată la Niculițel. FOTO: Primăria Niculițel

Joi, 2 iunie – zi de mare sărbătoare, Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, a fost marcată și în comuna Niculițel într-un cadru oficial.

„Dintotdeauna la Niculițel a fost un prilej de bucurie și prețuire față de patrie și neam, prin cinstirea Eroilor Neamului. Ca în fiecare an, niculițenii sunt pregătiți să împartă bucuria cu cei dragi, cu cei plecați din sat, cu cei care cunosc localitatea, într-un cuvânt cu toți aceia care încearcă sentimente de prețuire pentru aceste locuri și oamenii lor”, a spus primarul comunei, Florin Sechila.

Toți locuitorii comunei au fost invitați să participe, împreună cu toate cadrele didactice ale localității, la manifestările prilejuite cu ocazia cinstirii Eroilor Neamului. Acestea au debutat la ora 18.00, la Monumentul Eroilor, unde a avut loc mai întâi o slujbă religioasă în cinstea și onoarea celor ce au căzut la datorie pentru apărarea patriei, moment urmat apoi de un program artistic susţinut de elevii Școlii Gimnaziale „Nichifor Ludovig” din Niculițel.

„Această zi de mare sărbătoare, în care celebrăm Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, are o semnificație importantă pentru noi toți. Cu acest prilej, aducem o veșnică recunoștință eroilor români căzuți pe toate câmpurile de luptă pentru credință, libertate și pentru apărarea țării și întregirea neamului. Glorie eternă eroilor români!”, a mai rostit edilul.

Ulterior, manifestările au continuat, după ora 19.30, cu comemorarea eroilor de la Monumentul Eroilor Capaclia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*