FOTO VIDEO Un mort și doi răniți grav, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 22, la granița între județele Constanța și Tulcea

Un mort și doi răniți grav, într-un accident rutier petrecut pe DN 22, lângă Baia. FOTO ISU Constanța
Un mort și doi răniți grav, într-un accident rutier petrecut pe DN 22, lângă Baia. FOTO ISU Constanța

O tânără a murit, iar alte două persoane au fost grav rănite, într-un accident rutier petrecut joi seară în apropierea localității tulcene Baia.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii tulceni a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN22-E87, o femeie de 24 de ani, din Tulcea, nu a adaptat viteza condițiilor de drum, carosabilul fiind umed, iar mașina, scăpată de sub control, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un automobil condus de un bărbat de 24 de ani, din Tulcea.

Au intervenit pompierii constănțeni, cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, în sprijin fiind trimis și elicopterul SMURD.

„Din primele informații, două persoane sunt inconștiente, iar celei de-a treia i se aplică protocolul de resuscitare. Ar fi vorba despre două femei, în vârstă de 24 și 25 ani și un bărbat în vârstă de 24 ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, Anamaria Stoica.

Ulterior, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, una dintre tinere, cea în vârstă de 25 de ani, pasager în primul autoturism, a decedat la fața locului.

„Din păcate, în ciuda eforturilor susținute depuse de echipajele de intervenție, una dintre victime a fost declarată decedată la fața locului. Celelalte două victime, femeie și bărbat, au fost transportate inconștiente la UPU Constanța cu elicopterul SMURD și echipajul SAJ”, a mai precizat sursa citată.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor producerii accidentului. Se estimează ca traficul rutier să fie reluat, în condiții normale, în 45 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*